Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

кінологи

ГУ ДФС

П'ятниця, 8 травня 2015, 16:28

У Львові відбулися змагання кращих кінологічних команд Львівської митниці ДФС

кінологи

Сьогодні, 8 травня, у Львові на базі відділу кінологічного забезпечення проведено змагання серед шести кінологічних команд Львівської митниці ДФС.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Метою заходу було визначення найкращих команд для подальшої участі у змаганні серед кінологів митниць ДФС України.

До участі в конкурсі були залучені тільки ті кінологічні команди, котрі пройшли підготовку за напрямом пошуку наркотичних засобів.

Під час проведення змагань кожен учасник продемонстрував навики у пошуку та виявлення певної речовини у легковому та вантажному транспортному засобі, багажі та приміщенні.

Приховано було імітатор запаху наркотичної речовини. Тут були представлені такі породи собак, як німецька вівчарка, лабрадор ретривер, спанієль. За результатами роботи найкращою визнано німецьку вівчарку.

Тепер кінологічна команда у складі головного державного кінолога Львівської митниці ДФС разом із чотириногим другом візьмуть участь у всеукраїнських змаганнях митниць ДФС, які відбудуться наприкінці травня цього року. Загалом за допомогою кінологічних команд з початку року у Львівській митниці ДФС зафіксовано 30 випадків виявлення контрабанди та предметів порушення митних правил.

Серед виявлених заборонених до переміщення через державний кордон предметів – таблетки трамадолу, ЛСД, пістолет «Ruger» та магазин із набоями до нього, кожух-затворів зі стволами, магазини та стволи до пістолетів, сигарети без акцизних марок України та такі, що переміщено нелегально з Республіки Білорусь та Молдови.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.