Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

бюджет Львівщини

П'ятниця, 8 травня 2015, 18:03

З початку року бюджет Львівщини поповнився на 1,6 млрд грн

бюджет Львівщини

Бюджет Львівської області отримав 1 млрд 596 тис. гривень податків та неоподаткованих платежів.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

До фонду місцевих бюджетів області мобілізовано 1 мільярд 513,9 мільйона гривень податків і платежів, що становить 137,8% до надходжень у січні-квітні минулого року (зростання на 415,1 млн. грн.) та 115,5% до плану на 4 місяці поточного року.

Невиконання плану допущено в містах Бориславі, Самборі, а також у Жидачівському та Сколівському районах.

Деякі платники протягом січня-квітня 2015 рокузменшили порівняно з обсяги сплати податку на доходи фізичних осіб: Філія УМГ “Львівтрансгаз” – на 1,7 млн. грн.; ПАТ “Ідея Банк” – на 1,7 млн. грн.; ПАТ “Миколаївцемент” – на 1,6 млн. грн.; Львівський Регіональний СП ДП ОПР “Украерорух” – на 1,1 млн. грн.; ПРАТ “Галичина” – на 0,9 млн. грн.; ВАТ “Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат” – на 0,7 млн. грн.; ПАТ “Іскра” – на 0,6 млн. гривень.

До спеціального фонду місцевих бюджетів надійшло 82,4 млн. грн. (у 2,7 раза більше від надходжень за відповідний період торік та становить 115,2 % до плану на січень-квітень поточного року).

Місцеві бюджети області протягом чотирьох місяців цього року отримали з державного бюджету 144,9 млн. грн. базової дотації та передали в держбюджет 50,4 млн. грн. реверсної дотації, що відповідає розпису на січень-квітень.

У січні-квітні 2015 року забезпечено виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ.

Станом на 1 травня 2015 року протермінована заборгованість з оплати праці відсутня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.