Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

http://yak-prosto.com

Вівторок, 26 червня 2012, 14:34

На Львівщині троє чоловіків викрали з навчального закладу металобрухту на 2 тис. грн.

У травні троє жителів Львівської області викрали металобрухт з Вишневського коледжу на загальну суму близько 2 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

 

Чоловіки зайшли на неогороджену територію Вишнянського коледжу та побачили там «бездоглядні» запчастини кормороздавача марки «КТУ-10», а саме - передній міст з двома ресорами та двома рульовими тягами, вартість яких згідно з висновком спеціаліста становить 1749, 60 грн, а також балку вказаного вище кормороздавача марки «КТУ-10», вартістю 246 грн., на загальну суму 1995 грн. 60 коп.

Чоловіки завантажили крадене на підводу і поїхали у напрямку до Рудок. По дорозі їх затримали працівники карного розшуку Городоцького РВ.

Проти зловмисників порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України (крадіжка).

Міліціонери опитали зловмисників і відпустили на підписку про невиїзд. Однак, після розмови із правоохоронцями, двоє чоловіків втекли і зараз їх оголошено у розшук.

Правоохоронці просять допомогти розшукати двох мешканців села Вишня - Воробець Романа Васильовича, 1979 р.н., і Антоняк Івана Михайловича, 1987 р.н.

В Україні пальне може подешевшати ще на 40 копійок 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.