Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вугілля

treehugger.com

Четвер, 14 травня 2015, 15:20

Погашення боргу гірникам контролюватиме прокуратура

вугілля

Львівська прокуратура перевірить використання 9 млн. грн, перерахованих Львівській вугільній компанії на погашення боргів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

ПАТ «Львівська вугільна компанія» майже півроку не виплачує заробітну плату своїм працівникам. Загальна заборгованість із зарплати становить майже 12 млн. грн.

Проте, за словами керівника ДП «Львіввугілля» Ярослава Наливайка, шахтарям за квітень та частково за травень перераховано 9 млн. грн. за збагачене вугілля.

Вчора в.о. першого заступника голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський звернувся до представника обласної прокуратури з проханням перевірити цільове використання коштів, перерахованих Львіввугіллям, а також законність приватизації ПАТ «Львівська вугільна компанія» та перевірку інвестиційних зобов’язань його власників.

За результатами перевірки буде розглянуто механізм повернення цього збагачувального підприємства у державну власність.

Нагадаємо, внаслідок заборгованості з заробітної плати працівники ПАТ «Львівська вугільна компанія» планували вчора перекрити міжнародну трасу Львів–Рава-Руська поблизу села Сопошин Жовківського району.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.