Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

prosport.tsn.ua

Вівторок, 26 червня 2012, 15:14

У Львові дороги ремонтують львівські підрядники

Ремонт вул. Залізняка у Львові виконує Комунальне підприємство "Шляхо-ремонтне підприємство Франківського району". Про це повідомив сьогодні, 26 червня, на брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий.

Андрій Садовий додав, що «наше комунальне підприємство навчилося нормально працювати тому, що раніше працювало на субпідрядах. Є відповідна техніка, матеріали».

На вул. Залізняка замінять випуски водопостачання та каналізації, влаштують футляри електромережі, покладуть тротуарну плитку, перекладуть бруківку. В загальному на ремонт вул. Залізняка витратять 800 тис. грн.

Ремонтні роботи проводитимуться і в інших районах міста. У Сихівському районі в липні планують відремонтувати вул. Навроцького та Пимоненка, у Шевченквському – вул. Жовківську, Татарбунарську, Грінченка, у Галицькому районі – вул. Ляйнберга, Коперника, Тарнавського, у Залізничному районі до кінця тижня відремонтують вул. Широку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.