Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

дорога

newsradio.com.ua

П'ятниця, 15 травня 2015, 14:21

На Львівщині збудують нову дорогу

дорога

На будівництво нової дороги сполученням Львів – Івано-Франківськ через Бібрку уряд виділив 550 млн. грн.

Про це повідомила прес-служба уряду.

Як повідомив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, за оцінками фахівців, на будівництво дороги Львів – Івано-Франківськ необхідно 700 мільйонів гривень.

«Але знаючи, як у нас в Україні будують дороги, думаю, що їм і 550 мільйонів гривень вистачить. Тому що, як правило, у нас на дорогах всі стають якщо не мільярдерами, то мільйонерами. Ми хочемо зекономити кошти при будівництві цієї дороги», - зазначив Арсеній Яценюк.

Наразі уряд займається залученням іноземних інспекторів. Окрім того близько 200 мільйонів гривень уряд планує спрямувати на ремонт доріг в інших регіонах Західної України.

Глава уряду також повідомив, що від кредиту Європейського банку реконструкції і розвитку є залишок розміром близько 60 мільйонів євро, зекономлених внаслідок курсової різниці. Він підкреслив, що міністр інфраструктури проводить переговори з ЄБРР, щоб відправити ці кошти на будівництво дороги до Рахова.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.