Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

прес-конференція у польському консульстві

П'ятниця, 15 травня 2015, 16:36

У Дрогобичі популяризуватимуть євроінтеграцію

прес-конференція у польському консульстві

На початку червня на Львівщині відбудеться захід «Дні Європи» та гастролі польсько-українського гурту Тарака у Західній Україні. 

Сьогодні, 15 травня, відбулась прес-конференція приисвячена «Дням Європи» в Дрогобичі та майбутнім гастролям гурту Тарака, у якій взяли участь в.о. міського голови Дрогобича Тарас Метик, гурт Тарака, Консул Генерального консульства РП у Львові.

Програмою заходу «Дні Європи», який проходитиме 5-6 червня, передбачені лекції та наукові блоки, а саме: вступна лекція Посла ЭС в Україні Яна Томбінського, презентація кімнати пам'яті Бруно Шульца; лекції присвячені історії регіону, економічним реформам, освіти національних меншин. 

Також відбудеться виступ гурту Тарака під гаслом «Подай руку Україні», це стане початком туру Західною Україною.

Під час прес-конференції було представлено документальний фільм «Укроп» за участі учасників Тарака, який показує перебіг подій в Україні від Майдану до війни на Сході країни. 

З 6 до 16 червня гурт виступить в Дрогобичі, Самборі, Стрию, Івано-Франківську, Мостиськах та Львові.

Під час туру Тарака будуть проводитися зйомки документального фільму «Міст», який має відобразити близькість відносин між Україною та Польщею.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.