Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

бланки субсидій

ipress.ua

Понеділок, 18 травня 2015, 13:18

Документи на субсидію повторно подавати не потрібно

бланки субсидій

Якщо мешканці вже мають субсидії на комунальні послуги, то не потрібно повторно подавати документи на їх оформлення.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Повторне призначення на новий період здійснюють автоматично і без звернень громадян. Зараз триває робота щодо продовження призначених субсидій для 59 435 сімей у Львівській області.

"Органи соціального захисту населення тісно співпрацюють з іншими організаціями щодо одержання інформації для нарахування субсидій, у тому числі і з Фіскальною службою. За спрощеним порядком станом на 15 травня цього року призначено житлову субсидію 15 тисячам сімей. Опрацьовано 49,8 тисяч нових заяв щодо призначення житлових субсидій за спрощеним порядком", - розповів директор департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Василь Мартиняк.

За його словами, на кінець цього року очікується близько 200 тисяч сімей-одержувачів субсидій.

Нагадаємо, львів'яни отримали бланки для оформлення субсидій 6 квітня. Також вартість бланків та інформаційної кампанії про субсидії закладена в нові тарифи на електропостачання

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.