Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вода

p-p.com.ua

Понеділок, 18 травня 2015, 13:56

Тарифи на воду знову можуть зрости

вода

"Львівводоканал" планує підняти тарифи на послуги з водопостачання та водовідведення.

Про це повідомила прес-служба "Львівводоканалу".

Сьогодні постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг тарифи (для всіх категорій споживачів) затверджені на рівні 4,21 та 3,17 грн. за 1 куб.м.

ЛМКП "Львівводоканал" у зв’язку із зростанням тарифів на енергоносії та паливно-мастильні матеріали планує збільшити плату за воду.

"З часу прийняття постанови НКРЕ у сфері комунальних послуг від 26.03.2015, у якій встановлювалися діючі тарифи на послуги з водопостачання та водовідведення, відбулося зростання тарифу на електроенергію на 5%, зростання цін на бензин в середньому на 33% (з 13,08 до 17,49 грн./л), дизпаливо на 41%, газ на 75%, газ для опалення на 73%", - повідомляють у ЛМКП "Львівводоканал".

Наразі середній показник зростання тарифу на послуги з водопостачання складає 2%, на водовідведення – 3%, що, за інформацією водоканалу, відповідає рівню зростання складових тарифу.

Нагадаємо, нові тарифи на водопостачання діють з 1 травня цього року.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.