Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

приміщення

elayatserkov.ko.slando.ua

Понеділок, 18 травня 2015, 16:45

У Львові здають в оренду нежитлові приміщення

приміщення

У Львові стартує комерційний та некомерційний конкурси з передачі в оренду нежитлових приміщень.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Управління комунальної власності міськради оголошує конкурси, з метою надання в оренду вільних нежитлових приміщень, які знаходяться в комунальній власності.

Подати заяву можна до 28 травня 2015 року у Центр надання адміністративних послуг (пл. Ринок, 1).

На комерційний конкурс пропонуються два об’єкти нерухомого майна, що знаходяться на вул. І.Мечникова, 19/14 (підвал, площею 24,1 кв. м) та на вул. І. Миколайчука, 9 (1-ий поверх, площею 63,4 кв. м).

На некомерційний конкурс пропонуються також два об’єкти нерухомого майна, що знаходяться на вул. Тершаковців, 4 (підвал, площею 18,8 кв. м) та на вул. Новий Світ, 4 (підвал, площею 27,0 кв. м).

Всі ці приміщення пропонуються для юридичних осіб, мешканців, творчих працівників чи громадських організацій.

«Запрошуємо усіх охочих взяти участь у комерційному і некомерційному конкурсах та до 28 травня 2015 року подати відповідну заяву у відділ «Центр надання адміністративних послуг, що на пл. Ринок,1», - повідомила начальник управління комунальної власності Інна Свистун.

Перелік приміщень, умови участі в конкурсі, дата засідання комісії, на якому серед учасників визначатимуть переможців, опубліковані у газеті «Львівська Пошта» від 07.05.2015, розміщені на головній сторінці сайту Львівської міської ради у рубриці «Оренда комунального майна». 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.