Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

гаряча лінія

ridna.ua

Вівторок, 19 травня 2015, 14:35

Радикальна партія Львівщини відкриває гарячу лінію для населення щодо роботи Львівгазу

гаряча лінія

Львівська територіальна організація Радикальної партії Олега Ляшка відкриває гарячу лінії з метою збору інформації від мешканців Львівської області щодо роботи ПАТ «Львівгаз».

 

Про це повідомив в.о. голови Львівської організації РПЛ Юрій Візняк.

За словами Візняка, організація радикальної партії протягом останніх днів отримала сотні скарг від мешканців області на дії ПАТ «Львівгаз». «Проаналізувавши відповідні скарги, ми зробили два важливих висновки: тарифи на газ є завищені, механізм субсидій не запрацював в повній мірі, а чиновники та представники природних монополій зневажливо ставляться до проблем людей», - розповів він.

«Тому, вважаємо своїм негайним обов’язком допомогти мешканцям Львівщини і відкриваємо телефон гарячої лінії, аби консультувати громадян, надавати потрібну інформацію і фіксувати скарги. Номер телефону гарячої лінії – 098 710 95 15»,- інформував Юрій Візняк.

Львівська ТО РПЛ запрошує громадські та партійні організації Львівщини, юристів, представників Львівгазу та Львівобленерго створити робочу групу, аби спільно з мешканцями Львівщини вивчати проблематику та доносити до вищого керівництва країни.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.