Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Транспорт

http://tabloid.pravda.com.ua

Вівторок, 26 червня 2012, 18:02

Зі Львова відкривають нові авіарейси

Із 30 червня з міжнародного аеропорту "Львів" відкриють новий рейс до Риму, з липня працюватиме новий рейс до Тель-Авіву, а також авіарейс Львів-Геракліон. Про це повідомив сьогодні, 26 червня, на брифінгу генеральний директор Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького Роман Гонтарев.

 За час проведення Євро-2012 у львівському аеропорту відкрито декілька нових напрямків: Львів-Сургут, Львів-Солоніки, Львів-Тіват, Львів-Сімферополь, Львів-Баку.

Зокрема, у Львові працюють 2 lоw-cost перевізники: український «WizzAir» та польська кампанія «Eurolot». Зараз ведуться переговори із ще одним дешевим перевізником «Ryanair».

Також керівництво аеропорту проводить переговори з різними авіакомпаніями про збільшення міжнародних напрямків польотів.

Нагадаємо, сьогодні з аеропорту "Львів" здійснюють рейси 13 іноземних та 4 вітчизняних авіаперевізники. Кількість міжнародних напрямків – 18: Москва, Варшава, Неаполь, Відень, Мюнхен, Прага, Стамбул, Тімішоара, Дортмунд, Венеція, Вроцлав, Краків, Салоніки, Хургада, Анталія, Сургут, Тіват, Баку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.