Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

старі фотоапарати

lv.sfs.gov.ua

Середа, 20 травня 2015, 13:53

З України в Німеччину хотіли вивезти Кобзар 1907 року

старі фотоапарати

Львівські митники викрили автобус, який перевозив 63 історичні та культурні цінності, серед них – раритетне видання Кобзаря.

Про це повідомляє Головне управління ДФС України у Львівській області.

Вчора, 19 травня, в зоні митного контролю поста "Краковець" працівники Львівської митниці виявили у рейсовому автобусі, який прямував із України в Німеччину, історичні та культурні цінності.

Під час огляду автобуса у митників виникла підозра щодо наявності предметів, прихованих від митного контролю. Транспортний засіб було скеровано на оглядовий майданчик, де в салоні виявили 63 одиниці незадекларованих історичних та культурних цінностей: ордени, медалі та пам’ятні знаки, фотоапарати та камери, "Кобзар" 1907 р. випуску, прикраси з каменю (можливо, бурштин), картина на полотні "Перлина та ангел".

Жоден із пасажирів чи водіїв автобусу під час декларування та усного опитування не вказав про наявність товару, проте опісля один із водіїв визнав, що вказаний товар переміщує в місто Дюссельдорф (Німеччина).

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.