Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

фото priestt.com

Вівторок, 26 червня 2012, 18:01

Львівська облрада виділила 1, 2 млн. грн. на поповнення бібліотечних фондів

Львівська облрада ухвалила обласну Програму поповнення бібліотечних фондів Львівської області на 2012 рік, на виконання якої виділено із держбюджету 1,2 млн. грн. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.70 депутатів проголосували «За» таке рішення.

 

70 депутатів проголосували «за» таке рішення сьогодні. 

За ці кошти буде закуплено 18 тисяч примірників книг для бібліотек області.

Отож, цьогоріч бібліотеки області планують забезпечити мінімумом наукових, науково-популярних видань, найкращих зразків класичної та сучасної української і світової літератури, соціально важливих періодичних видань; придбання творів на історичну тематику, мемуарної літератури, літератури релігійного та духовного характеру, поезії, фантастики, пригодницької літератури, а також книг, які популяризують діячів нашої культури, науки, спорту тощо; придбання видань історико-краєзнавчого характеру, творів галицьких авторів, лауреатів Національної премії України ім. Т. Г. Шевченка та інших премій; придбання електронних видань та мультимедійних продуктів.

Також депутати виступили за те, щоб для бібліотек Львівщини закуповували україномовну літературу.

Депутати доручили Львівській обласній державній адміністрації забезпечити виконання Програми та інформувати Львівську обласну раду в терміни, визначені законодавством. Також Львівська обласна рада рекомендуватиме райдержадміністраціям, районним і міським радам розробити відповідні місцеві програми та передбачити у відповідних бюджетах кошти на їх виконання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.