Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Верховна Рада

infoprostir.te.ua

Середа, 20 травня 2015, 17:42

Нардепи забули про інвалідів під час розгляду нового бюджету

Верховна Рада

Фракції Верховної Ради, що входять до складу коаліції, виступають за повернення пільг на проїзд для інвалідів I та II груп у приміському і міському громадському транспорті.

Про це повідомляє інформаційна агентство Інтерфакс.

Нардеп Сергій Соболєв повідомив, що під час розгляду закону про державний бюджет на 2015 рік не було враховано норму, яка стосується пільгового проїзду для інвалідів I та II групи у приміському транспорті та інших видах транспорту.

«Під час розгляду цього законопроекту було звернення до прем'єр-міністра врахувати норму. У стенограмі пленарного засідання зафіксовано, що саме ця норма прозвучала, яку пропонували включити в проект бюджету, прем'єр-міністр підтримав цю норму. Але під час доопрацювання проекту бюджету цю норму було упущено», – пояснив Сергій Соболєв.

При цьому політик заявив, що представники практично всіх фракцій коаліцій підписали проект закону про внесення змін і доповнень до чинного закону, щоб уже з 1 січня 2015 року цю норму було повернено до ключового закону.

Нагадаємо, що з 1 червня лише деякі категорії пільговиків зможуть користуватися тромадським транспортом безкоштовно.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.