Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олексій Балицький

Четвер, 21 травня 2015, 09:53

Екологічна комісія Львівської ОДА надасть фірмам Медведчука та Козака в користування надра

Олексій Балицький

Екологічна комісія Львівської облради запропонує на розгляд сесії обласної ради 17 питань щодо погодження спеціальних дозволів підприємствам на користування надрами. 

Про це вчора, 20 травня, на прес-конференції повідомив голова комісії Олексій Балицький.

Товариству з обмеженою відповідальністю "Керамбуд" пропонується віддати гірничий відвід в Яворівському районі загальною площею 27,7 га в користування до 17 липня 2034 року з метою видобування пісків, придатних після збагачення для виготовлення штукатурних розчинів для опоряджувального шару.

Також комісія підтримує погодження товариству з обмеженою відповідальністю "Бетонбуд" отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки Ряснянського родовища підземних вод, яке розміщене на території Львова.

Всього на сесії розглянуть 17 питань щодо погодження спецдозволів на користування надрами.

Як раніше повідомляли ЗМІ, засновником ТОВ «Керамбуд» є ТОВ «Експонент», яке належить Богданові Козаку та Сергію Медведчуку, екс-голові ДПА у Львівській області, брату Віктора Медведчука, який очолював адміністрацію Леоніда Кучми. Богдан Козак є братом народного депутата від «Опозиційного блоку», відомого митника та податківця Тараса Козака

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.