Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

www.newsmarket.com.ua

Вівторок, 26 червня 2012, 19:54

Прокуратура не виявила порушень в тому, що Костюк отримує гроші в КРТ

Прокуратура Львівської області не знайшла порушень в тому, що голова Львівської ОДА Михайло Костюк отримує винагороду за авторські права в корпорації КРТ. Про це «Варіантам» повідомив начальник управління прокурора області Тарас Дунас.

 

Тарас Дунас повідомив, що ще у квітні прокуратура офіційно повідомила Львівську облраду про результати перевірки, проведеної на вимогу депутатів облради, за фактом отримання Михайлом Костюком зарплати в КРТ. Про цей випадок ювповідомили львівські ЗМІ.

Прокуратура встановила, що Михайло Костюк отримує в КРТ не зарплату, а винагороду за авторські права. Інформацію про це він регулярно відображає у декларації про доходи. 

«Те, що у відомості вказано, що Михайло Костюк отримує зарплату - це помилка бухгалтера КРТ»,- поянив Дунас. «Вона за помилку понесла дисциплінарну відповідальність», - додав він. 

Сьогодні Львівська облрада звернулася з вимогою до президента відсторонити Михайла Костюка з посади голови Львіськоі ОДА і провести розслідування корупційних діянь, у яких останнього підозрюють Львівські ЗМІ. 

На сесії з боку депутатів прозвучала критика на адресу прокуратури за те, що вона зволікає з розслідуванням звернень депутатів, в яких йдеться про злочини представників виконавчої державної влади, перед усім голови Львівської ОДА Михайла Костюка. 

Нагадаємо, власникам корпорації КРТ є Богдан і Ярослав Дубневичі, депутати Львівської облради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.