Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

transkarpatia.net

Середа, 27 червня 2012, 10:02

В Апеляційному суді Львова вибухового пристрою не виявили

Працівники МВС у Львівській області не підтвердили інформацію про замінування Адміністративного апеляційного суду м. Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

З місця події евакуювали 352 особи відвідувачів та 220 працівників суду. Суд огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. На місці події працювали основні підрозділи сил ЦО області і міста Львова у складі 74 особи та 15 одиниць техніки.

Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівський області провели обстеження приміщень Львівського апеляційного адміністративного суду.

Пошукові роботи завершені о 17.05 - вибухового пристрою не виявлено. За цим фактом ведеться слідство.

Нагадаємо, вчора, 26 червня, о 14.15 з таксофону на вул. Костя-Левицького, 3 по телефону «102» надійшло повідомлення до чергового Львівського міського управління ГУ МВС України у Львівській області про замінування п'ятиповерхової будівлі Львівського апеляційного адміністративного суду на вул. Саксаганського, 13 (Галицький район).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.