Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво дороги Львів-Краковець

loda.gov.ua

Середа, 27 травня 2015, 12:18

Вчора стартував концесійний конкурс на будівництво траси Львів-Краковець

будівництво дороги Львів-Краковець

26 травня розпочався перший у концесійний конкурс на будівництво нової автомобільної дороги Львів-Краковець. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Загальна протяжність автодороги – 84,4 кілометра,а термін дії концесії становитиме 49 років. 

"Починаючи від сьогодні й до 11 години 24 липня 2015 року всі зацікавлені компанії, котрі є резидентами або нерезидентами України, потенційно відповідають вимогам до учасників концесійного конкурсу, а також бажають виступити інвестором пілотного проекту, повинні направити на розгляд конкурсної комісії заявку на участь, складену за отриманою в Укравтодорі інструкцією", - прокоментувала початок відбору начальник відділу міжнародного співробітництва та інвестицій Державного агентства автомобільних доріг України Терезія Бабич.

За її словами, повідомлення претендентів про допущення чи недопущення до участі, а також запрошення їх до подачі конкурсних пропозицій за графіком проведення конкурсу відбудеться вже на початку вересня.

На вимогу норм українського законодавства концесійний конкурс триватиме близько 8 місяців, а отже визначення та оприлюднення переможця відбудеться не раніше січня 2016 року.

Відтак, буде розпочато процес узгодження концесійного договору, його підписання, а також фінансове закриття, тобто залучення концесіонером коштів у необхідному обсязі у встановлений строк.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.