Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

черга за субидіями

epravda.com.ua

Середа, 27 травня 2015, 15:30

У травні за субсидіями звернулися майже 700 тис. сімей

черга за субидіями

Протягом травня до місцевих органів соцзахисту населення для оформлення субсидій звернулося близько 700 тис. родин.

Про це повідомляє Урядовий портал.

«Це свідчить про те, що нова система субсидій реально працює, що люди відчули можливість захистити свої соціальні права внаслідок підвищення цін на житлово-комунальні послуги та газ для населення», – зазначив Міністр соціальної політики Павло Розенко.

Усім, хто звернеться за субсидіями протягом травня-червня, субсидія буде оформлена з 1 квітня 2015 року.

Міністр висловив готовність Уряду найближчим часом внести зміни до відповідної постанови, щоб оперативно виправити недоліки, які виявлені вже зараз.

«Напрацьовані вже комплексні зміни, які випливають із тих проблем, які ми сьогодні бачимо. І я просив би всі міністерства в найкоротші терміни ці зміни погодити і щоб на найближчих засіданнях Кабінету Міністрів ми внесли зміни у постанову, яка регулює питання призначення субсидій, щоб ми адекватно і швидко реагували на ті проблеми, які ми зараз відчуваємо», – наголосив Павло Розенко.

Нагадаємо, що Міненерговугілля спільно з регіональними енергопостачальними компаніями забезпечило виготовлення та доставку  бланків на субсидії  разом з інформаційними матеріалами до споживачів, а НКРЕКП включив в тариф на послуги електропостачання компенсації регіональним енергопостачальним компаніям вартості виготовлення бланків та тексту інструкції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.