Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

http://galinfo.com.ua

Середа, 27 червня 2012, 10:34

Регіонали заперечили звинувачення депутатів щодо використання адмінрусурсу

Голова фракції Партії регіонів у Львівській обласній раді Ігор Грещук вважає безглуздям заяви депутатів-свободівців про те, що кошти, виділені з бюджету на доукомплектування новими працівниками відділів соціального захисту населення на місцях, будут використані  для підсилення дії адмінресурсу на виборах. Про це він заявив вчора, 26 червня, на сесії Львівської облради.

 «Ми всі розуміємо, що невдовзі вибори до Верховної Ради України, і багато тих, хто сьогодні перебуває у цій залі, вже давно бачать себе у Києві в Парламенті. Якщо і надалі так триватиме, то всі виплати із державного бюджету Ви називатимете підкупом виборців», - заявив він.

«Якщо у цьому залі вважають неправильними рішення чиновників зі столиці, то повернімо урядові субвенції, котрі виділяли цього року Львівщині, і поясніть людям у селах, де балотуєтеся, чому  такі погані дороги, і де кошти. Адже ніхто не робив гучних заяв, коли Уряд виділив Львівщині 37 мільйонів гривень субвенції на ремонт доріг комунального значення! Ці кошти депутати почали активно ділити на «свої» райони, чи не так?», - заявив він.

Окрім цього, голова фракції Партії регіонів у Львівській облраді запевнив: фактів, котрі б свідчили про причетність депутатів із опозиційного табору до використання адмінресурсу на місцях, теж достатньо.    

«Друк тематичних плакатів про українську мову під «торгівельною маркою» однієї із наших колег коштом обласного бюджету – не використання адмінресурсу? Зняття із посад директорів комунальних підприємств і працевлаштування лояльних безробітних депутатів – не використання адмінресурсу? 7 мільйонів гривень з обласного бюджету на телекомпанію «Львів-ТБ» - не адмінрусурс?», - заявив Ігор Грещук.

Нагадаємо, депутати Львівської облради з ініціативи фракції ВО «Свобода» ухвалили звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо зміни цільового призначення коштів додаткової дотації з державного бюджету місцевим бюджетам на покращення надання соціальних послуг найуразливішим верствам населення та недопущення використання соціальних працівників для ведення передвиборчої агітації. За це рішення проголосувало 77 депутатів зі 116.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.