Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

розбірна сцена

bau.com.ua

Четвер, 28 травня 2015, 15:40

У Жовкві придбали сцену за кошти ЄС

розбірна сцена

Мерія Жовкви за кошти ЄС придбала розбірну сцену за майже 200 тис. грн.

Про це повідомляють «Наші гроші. Львів».

Сцену замовили у ПАТ «Сортнасіннєовоч – Львів» за 191,4 тис. грн для проведення громадсько-політичних, культурно-масових заходів, фестивалів, ярмарків, відзначення державних свят, ювілеїв.

Згідно з технічними вимогами, подіум має бути максимальним розміром 6 на 4 метри з можливістю інших конфігурацій, наприклад, зменшення до 6 на 2 метри. Подіум має бути укомплектований клеєним брусом та вологостійкою армованою фанерою. Максимальна висота сцени – 6 метрів.

Конструкція має бути укомплектованою тентом для накриття від опадів, тканиною для оздоблення сцени та передньої частини подіуму. Також має бути можливість розміщення додаткового світла, звукопідсилювального обладнання, встановлення пульта керування у додатковій робочій зоні.

Джерелом фінансування закупівлі вказано кошти ЄС у рамках проекту «Розвиток туризму у транскордонному партнерстві».

Єдиним конкурентом ПАТ «Сортнасіннєовоч – Львів» на тендері був приватний підприємець, який пропонував сцену за 223,1 тис. грн.

Основним видом діяльності «Сортнасіннєовоч – Львів», згідно з ЄДР, є «оптова торгівля квітами та рослинами».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.