Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

військова форма

news.bigmir.net

Четвер, 28 травня 2015, 18:31

Міноборони замовить 400 тис комплектів літнього одягу для військових АТО

військова форма

Цього року Міноборони замовить понад 400 тис. комплектів літнього польового костюма для військових АТО.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

"На сьогоднішній день контракти підписані на 97 тисяч, поставлено 85 тисяч, 20 тисяч буде поставлено протягом найближчих 20 днів. Далі вступають в дію нові контракти, це 160 тисяч, які будуть поставлятися протягом півтора-двох місяців - повідомила директор департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міноборони Неллі Стельмах.

За її словами, армія повністю забезпечена білизною, постіллю, карематами, подушками, ковдрами і бронежилетами. При цьому бронежилетом та каскою забезпечується кожен боєць, який відправляється в зону бойових дій в район проведення АТО.

Форма і взуття військовослужбовця — це засоби особистого використання, її не потрібно повертати по закінченню служби, на відміну від інвентарних засобів, таких як аптечка, бронежилет, каска.

Окрім цього необхідно близько 200 тис. комплектів зимової форми, при цьому на даний момент поставлено 67 тис. утеплених штанів і 77 тис. курток.

До вересня поточного року планується отримати 230 тис. комплектів берців для військовослужбовців.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Міноборони доставлять запас форми для мобілізованих військових на Яворівський полігон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.