Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ольга Богомолець

П'ятниця, 29 травня 2015, 15:01

Богомолець презентувала у Львові платформу для допомоги сім'ям загиблих в АТО

Ольга Богомолець

Ольга Богомолець презентувала проекти, які допоможуть родинам загиблих в АТО, на Майдані та мобілізованим.

Презентація відбулась сьогодні, 29 травня у Львові, під час зустрічі народного депутата україни Ольги Богомолець з сім'ями загиблих в АТО.

"Потрібен індивідуальний підхід до сімей, які втратили близьку людину. Ми всі повинні допомагати таким сім`ям. Саме тому працює благодійний проект "Люди допомагають людям", унікальність якого полягає у тому, що всю допомогу надають оминаючи будь-яких посередників. Це повністю прозора система, контрольована та справедлива", – розповіла Ольга Богомолець.

Наразі усі бажаючі допомогти можуть переглянути на сайті всі сім`ї та їхні основні потреби.

Народний депутат пояснила, що гроші родинам загиблих перераховують без посередників, напряму, тобто ніякого шахрайства тут бути не може. Рахунки, що відкриті у банку, є пільговими – банк не бере комісійних.

Ольга Богомолець запевнила, що сайт "Люди допомагають людям" є абсолютно надійним і що вона особисто за нього відповідає.

Депутат також розповіла про спеціальну книжку "Програма самоуправління для військового", що допомагатиме демобілізованим долати стресові розлади.

"Це книжка для тих демобілізованих, котрі не підуть до психологів", – пояснила Богомолець.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.