Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

http://vkurse.ua

Середа, 27 червня 2012, 11:18

У с. Сокільники, що на Львівщині, збудують клуб "Просвіти" за 12 млн. грн.

Сокільницька сільрада Пустомитівського району Львівської області 19 червня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Вояр» на будівництво клубу «Центр» мистецтва та дозвілля «Просвіта» вартістю 12,04 млн. грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Клуб на вулиці Д. Галицького має бути зведений впродовж 2013 року. Село Сокільники знаходиться в передмісті Львова, поряд знаходиться міжнародний аеропорт. Населення Сокільник становить близько 10 тис. осіб.

Засновником ТОВ «Вояр» зі статутним капіталом 7,4 тис. грн. є Володимир Керницький, сільський голова Пасік-Зубрицьких, що знаходиться поряд із Сокільниками.

Голова Сокільницької сільради Михайло Криса очолював конкурсний комітет, який обрав фірму Керницького генпідрядникому будівництва клубу.

Всупереч вимогам закону про держзакупівлі на сайті «Вісника державних закупівель» не опубліковано протокол розкриття конкурсних пропозицій, відтак дані про конкуренцію на торгах невідомі.

Джерело: Наші гроші

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.