Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

бурштин

facebook.com

Вівторок, 2 червня 2015, 12:22

На Львівщині контрабандний бурштин сховали у каністрі

бурштин

На пункт пропуску «Угринів» спіймали українця, який хотів перевезти 10 кг бурштину до Польщі.

Про це повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

Сьогодні вночі прикордонники Львівського загону спільно з працівниками митниці виявили партію контрабандного бурштину.

Українець прямував до Польщі автомобілем «Рено» через пункт пропуску «Угринів», що у Львівській області, та заховав товар в каністри для палива та у пляшках для автомобільного мастила.

Всього працівники пункту пропуску виявили та вилучили 10 кг бурштину. Наразі товар передано на експертизу, а на порушника складено адмінпротокол.

Нагадаємо, що 3 дні тому прикордонники виявили 3,5 кг бурштину у пункті пропуску «Рава-Руська». Громадянин України перевозив бурштин в автомобілі «Тойота», приховавши його в особистих речах.

Загалом протягом цього року співробітники Львівського прикордонного загону у взаємодії з правоохоронними органами запобігли 10 спробам вивезення бурштину загальною вагою майже 160 кг на суму близько 1,8 млн. грн. Найбільші партії «сонячного каміння» виявлені в пункті пропуску «Рава-Руська» та аеропорту «Львів». 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.