Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

www.vsapravda.info

Середа, 27 червня 2012, 11:44

У Львівській області горіла капличка

Вчора, 26 червня, увечері повідомили, що в с. Страдч Яворівського району Львівської області виникла пожежа в каплиці «Чотирнадцята станція Гробу Господнього» Української греко-католицької церкви. Про це повідомляє прес-служба ГУ МНС України і Львівській області.

Каплиця цегляна, крита ондуліном, розміром в плані 5х5 м та висотою 3,5 м, 2007 року забудови (не являється пам'яткою архітектури). Освітлення електричне, опалення відсутнє.

На момент прибуття першого підрозділу в середині каплиці елемент гробниці Ісуса Христа був охоплений вогнем на площі 1,5 кв. м. Пожежею знищено фігуру Ісуса Христа із синтетичного матеріалу. Врятовано цегляну каплицю та майно на суму – 10 тис. грн.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невідомої особи.

Нагадаємо, нещодавно, 14 червня, пожежею знищено дерев'яну церкву Української греко-католицької церкви «Воздвиження Чесного Хреста», що знаходиться с. Золотковичі Мостиського району.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.