Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пікет перед ЛОДА

loda.gov.ua

Вівторок, 2 червня 2015, 13:54

Сьогодні працівники пологового на Батальній пікетували ЛОДА

пікет перед ЛОДА

Сьогодні у Львові медики Львівського перинатального центру пікетували будівлю Львівської ОДА з вимогою розпочати реконструкцію закладу.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні, 2 червня, ГО "Відродження Львівського перинатального центру" організувала мітинг перед будівлею Львівської ОДА.

До пікетувальників вийшла заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак, яка наголосила, що тендер на реконструкцію Львівського обласного клінічного перинатального центру на вулиці Дж. Вашингтона, 6 у Львові оголосять наприкінці червня.

"Ситуація дійсно непроста. Річ у тім, що за підрахунками проектантантів, вартість робіт  з реконструкції перинатального центру становить 171 млн. грн. Відповідно, без погодженої Кабміном проектно-кошторисної документації, ми не можемо оголосити тендер на виконання робіт. На даний час експертний звіт щодо розгляду проектної документації проекту "Реконструкція Львівського обласного клінічного перинатального центру" скеровано на розгляд у три міністерства: економіки, фінансів та Мінрегіонбуду. Наприкінці червня ми отримаємо усі погодження й одразу оголосимо новий тендер на виконання робіт з реконструкції", - пояснила Ірина Гримак.

За її словами, наступного тижня заплановано провести зустріч з представниками генпідрядника ПрАТ "Аеробуд", який досі займався реконструкцією пологового будинку.

Нагадаємо, як зазначили у ГО "Відродження Львівського перинатального центру" у зв’язку з відсутністю ремонту Львівського перинатального центру 500 працівників закладу з 2013 року залишаються без роботи.

У березні під час сесії обласної ради голова Львівської ОДА Олег Синютка зазначив, що продовження будівельних робіт у Львівському перинатальному центрі стартуватиме у травні і для цього буде обрано нового підрядника.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.