Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

велогенератор у Львові

velo.lviv-online.com

Четвер, 4 червня 2015, 12:38

Сьогодні у центрі Львова встановлять велогенератор

велогенератор у Львові

Сьогодні на пл. Ринок встановлять громадський велогенератор для зарядки мобільних телефонів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Велогенератор до Дня енергії представлять о 16.00 год на пл. Ринок. Кожен охочий зможе підключити свій девайс та зарядити його, крутячи педалі.

Проект «Майстерня клімату», в рамках якого створено велогенератор, розпочався у травні 2014 року. Проект об'єднав людей, які самостійно впроваджують технології енергозбереження та відновлюваної енергетики для громадського користування.

«Ми віримо, що велогенератор слугує прикладом вироблення енергії в незвичний і простий спосіб. В Україні лише початки впровадження альтернативних джерел енергії, натомість є позитивні результати в цьому напрямку. Сподіваємося, що велогенератор спонукатиме людей бути креативнішими й сучаснішими, а також відкритішими до нових альтернативних джерел енергії», – зазначають активісти.

Учасники команди переконані в тому, що конкретні дії на місцях мають усі можливості переростати в довготривалі ініціативи, що зрештою матимуть вплив на глобальному рівні.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.