Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

охорона здоров'я

konovaluk.com

Понеділок, 8 червня 2015, 12:34

На охорону здоров'я Львівщина виділила понад 20 млн грн

охорона здоров'я

З обласного бюджету Львівщини виділили 70,5 млн грн головним розпорядникам коштів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За інформацією департаменту фінансів Львівської ОДА, профінансовано освіту на суму 9,3 млн. грн., охорону здоров’я – 24,2 млн. грн., соціальний захист та соціальне забезпечення – 0,1 млн. грн., культуру та мистецтво – 5 млн. грн., засоби масової інформації – 0,6 млн. грн., фізичну культуру та  спорт – 0,5 млн. грн., дорожнє господарство – 26,9 млн. грн.

На реалізацію обласних програм виділили 3,2 млн. грн., у тому числі щодо: протидії тероризму у Львівській області – 1 млн. грн., захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природнього характеру – 0,9 млн. грн., підтримки органів та установ Державної пенітенціарної служби Львівської області – 0,6 млн. грн., забезпечення готовності систем оповіщення та зв’язку цивільного захисту області на 2015 рік – 0,7 млн. грн.; інші видатки – 0,7 млн. гривень.

Із виділених коштів спрямовано на заробітну плату працівникам обласних бюджетних установ – 25,8 млн. грн., стипендію учням професійно-технічних навчальних закладів та студентам вищих навчальних закладів І та ІІ рівнів акредитації – 0,8 млн. грн.; оплату комунальних послуг та енергоносіїв – 0,2 млн. грн., медикаментів – 5,6 млн. грн., продуктів харчування – 1,8 млн. грн., канцелярських та господарських товарів, послуг з охорони приміщень, відрядження, обслуговування та ремонт обладнання та інші видатки – 3,5 млн. грн.

На проведення ремонтних робіт та утримання автомобільних доріг з бюджету виділили 26,9 млн. грн., інші капітальні видатки – 1,9 млн. грн.

Також надано субвенцію державному бюджету на виконання програми соціально-економічного розвитку регіону – 3,2 млн. грн., часткове фінансування дитячо-юнацьких спортивних шкіл, які до 2015 року отримували підтримку Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, що дасть можливість не допустити заборгованості із зазначених видатків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.