Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська прокуратура

uanews.lviv.ua

Понеділок, 8 червня 2015, 15:31

На Сихові та у Галицькому районі Львова виявлено найбільше крадіжок

Львівська прокуратура

З початку року у Львівській області було зафіксовано понад 8 тис крадіжок, найбільше з них скоєно у Галицькому, Шевченківському та Сихівському районах Львова.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, на території області вчинено більше 6 тис крадіжок, у тому числі 256 – з квартир, 255 грабежів та 27 розбоїв, 1466 шахрайств та 100 випадків незаконних заволодінь транспортними засобами.

Найбільше таких правопорушень скоєно у Галицькому, Шевченківському та Сихівському районах Львова, а також у Пустомитівському, Городоцькому, Жидачівському районах та Червонограді.

За словами прокурора Львівської області Романа Федика, правопорушення згаданої категорії є найпоширенішими та становлять 60% у структурі злочинності, водночас, стан їх розкриття та розслідування на сьогодні вкрай незадовільний.

«Допускаються й систематичні випадки укриття злочинів. Так, заяви та пояснення від потерпілих працівники міліції не відбирають, або ж фіксують дані таким чином, начебто у заявників відсутні будь-які претензії щодо події. У подальшому, правоохоронцями складаються рапорти про відсутність злочину, порушуючи конституційні права громадян»,  –  констатував Роман Федик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.