Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Рава-Руська

tutbuv.com

Понеділок, 8 червня 2015, 16:03

У Рава-Руській постане меморіал жертвам Голокосту

Рава-Руська

Міжвідомча комісія у справах увічнення пам’яті жертв війни та політичних репресій Львівської ОДА вирішила втановити у Рава-Руській меморіал жертвам Голокосту.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Під час засідання прийняли рішення щодо погодження зі змінами тексту напису на меморіальному камені меморіалу жертв Голокосту у місті Рава-Руська, відкриття якого відбудеться 29 червня.

"Комісія розглянула питання щодо можливості перепоховання Євгена Коновальця з Ротердаму до України, проте, обласна міжвідомча комісія вирішила провести консультації щодо цього питання на державному рівні: ґрунтовно опрацювати його, підготувати архівні документи та скерувати це питання на розгляд Державної міжвідомчої комісії у справах увічнення пам'яті учасників антитерористичної операції, жертв війни та політичних репресій" розповів заступник голови Львівської ОДА Юрій Підлісний.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.