Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дитячий садок

pmg.ua

Середа, 10 червня 2015, 14:22

Влітку садочки з малою кількістю дітей закриватимуть

дитячий садок

Коли один садочок закривається, батькам, які не можуть скористатися літньою відпусткою, пропонують тимчасово водити дітей в інший ДНЗ у цьому ж мікрорайоні.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

За інформацією управління освіти міськради, впродовж останніх декількох років у літній період у дошкільних навчальних закладах Львова відбувається об’єднання груп або припиняється функціонування закладу на певний час.

Така ситуація виникла тому, що в літній період у дошкільних навчальних закладах суттєво зменшується кількість дітей в групах, оскільки батьки часто забирають дітей на літнє оздоровлення.

"Необхідно зауважити, що не відбувається масового припинення діяльності ДНЗ: коли один дошкільний навчальний заклад закривається, то в цей період працює інший у цьому ж мікрорайоні. До уваги беруться усі пропозиції та потреби батьківської громади. Батькам, які не можуть скористатися відпусткою під час літнього періоду, надаються пропозиції щодо тимчасового відвідування їх дітьми дошкільних закладів у цьому ж мікрорайоні, які не припиняють свою діяльність в цей час", - зазначила в.о. начальника управління освіти міськради Зоряна Довганик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.