Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

учасники АТО

nikorupciji.org

Четвер, 11 червня 2015, 12:31

150 учасників АТО на Львівщині – без роботи

учасники АТО

Станом на 1 червня 2015 року у Львівській області допомогу у працевлаштуванні потребують 150 учасників АТО.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Загалом із початку цього року послуги фахівців центрів зайнятості області у сфері працевлаштування отримували 173 демобілізованих військовослужбовці, котрі повернулися з території проведення АТО.

У центрах зайнятості 163 військових отримали статус безробітного, а 157 призначили виплату допомоги з безробіття. Найбільше армійців звернулися до Бродівського (26 осіб), Львівського міського (23), Жовківського та Самбірського центрів зайнятості (по 9 осіб).

Упродовж січня-травня роботу підшукали для 18  учасників АТО, у тому числі 7 з них започаткували власну справу. Ще 5 під час пошуку місця праці на постійній основі брали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру, 19 скеровано на професійне навчання, перенавчання або підвищення кваліфікації.

"Якщо торік до клієнтів обласної служби зайнятості додалися переселенці з Криму та південно-східних областей України, то тепер, окрім згаданих категорій громадян, на особливому контролі – питання забезпечення роботою учасників антитерористичної операції", - повідомили у відділі організаційної та інформаційної роботи Львівського обласного центру зайнятості.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.