Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

мотопароплан

Державна прикордонна служба

Четвер, 11 червня 2015, 14:02

Львівські прикордонники виявили мотопароплан, що незаконно перевозив цигарки

мотопароплан

Сьогодні прикордонники Львівщини знайшли у вантажівці мотопароплан, яким, ймовірно, переміщували тютюнові вироби через кордон.

Про це повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

Неподалік сіл Стоянці та Санники Мостиського району у результаті пошукових заходів, прикордонники виявили вантажний автомобіль марки «Мерседес Бенц» під керуванням українця.

У авто знаходився малогабаритний літальний апарат (мотопароплан) з GPS-навігатором. Документи на мотопароплан та дозвіл на проведення польотів були відсутні.

"За результатами проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що даний літальний апарат, можливо, використовувався для протиправної діяльності на українсько-польському державному кордоні, а саме - для  переміщення тютюнових виробів із України до Польщі з порушенням повітряного простору України", - йдеться у повідомленні.

Наразі направлено письмове повідомлення про виявлення кримінального правопорушення щодо підготовки до злочину та порушення правил міжнародних польотів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.