Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

Середа, 27 червня 2012, 17:13

Костюк визнав, що є членом партії «Відродження»

Голова Львівської ОДА Михайло Костюк визнав, що є членом партії «Відродження», а не позапартійним, як заявляв раніше. Про це він сказав сьогодні, 27 червня, відповідаючи на запитання журналістів на брифінгу.

 «Мені ще ніхто не задавав питання, чи я є членом партії. Ви перші, хто задає мені таке питання. Мене запитували, чи я є членом Партії регіонів, - сказав Костюк на запитання журналістки. - Мій партійний квиток партії «Відродження» має двадцятий номер, я був одним із перших її членів. Сьогодні ця партійна організація практично не працює. Тому я можу сказати, що я не є активним членом провладної партійної структури, але сьогодні я є членом владної команди, членом команди президента".

Даючи відповідь на прохання пояснити відтік з партії її членів, зокрема братів Дубневичів, які вийшли з фракції "Відродження" Львівської облради, Костюк сказав одне слово: «свобода», наголосивши, що не може давати коментарі з цього приводу.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.