Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська прокуратура

uanews.lviv.ua

П'ятниця, 12 червня 2015, 13:15

У Львові судитимуть 3 осіб, які викрали керівника банку

Львівська прокуратура

У Львові судитимуть осіб, які викрали керівника одного з банків міста та вимагали викуп у 150 тис дол.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Прокуратура Львова звинуватила 3 осіб, які у лютому цього року організували викрадення заступниці голови правління однієї  з банківських установ.

Наразі встановлено, що вказані громадяни – мешканці села Підбірці Пустомитівського району, умисно зіткнулися на вул. Б.Хмельницького  з автомобілем, в якому перебувала працівниця банку та викрали її.

"У подальшому, спільники заволоділи майном,  дорогоцінними прикрасами та коштами потерпілої на загальну суму понад 800 тис грн та, погрожуючи фізичною розправою, незаконно утримували її в заздалегідь орендованому помешканні, вимагаючи у родичів сплатити 150 тис дол викупу", - йдеться у повідомленні.

Однак, через кілька діб після викрадення заручницю було звільнено працівниками міліції, а зловмисників затримано. Їх звинувачують у еезаконному позбавленні волі або викраденні людини за попередньою змовою, незаконному заволодінні транспортним засобом, захопленні заручників, розбої та вимаганні.

Ще один спільник викрадачів на цей час оголошений у розшук.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.