Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

нелегальні мігранти

dt.ua

Понеділок, 15 червня 2015, 09:35

Італію заполонили біженці з Африки

нелегальні мігранти

У Італії більше півтори сотні нелегалів з Африки не полишають спроб перетнути кордон і потрапити до Франції.

Про це повідомляє Euronews.com.

Щоранку біженці поновлюють мирні акції протесту з вимогами пропустити їх до Франції, аби звідти прямувати до інших країн ЄС у пошуках роботи й житла.

Вранці неділі поліція Італії відтіснила мігрантів від французького кордону й заборонила продовжувати протест. Місцева влада каже, що біженців незабаром відвезуть до тимчасових притулків.

Тим часом у Римі владі довелося нашвидкуруч облаштувати центр тимчасового притулку, аби дати раду майже 200 біженцям, які поселилися на вокзалі Тібуртіно – другій найбільшій залізничній станції столиці. Серед мігрантів багато жінок і дітей.

Останніми днями сусідні з Італією країни вжили додаткових заходів, аби посилити контроль на кордонах і завадити нелегалам подорожувати на північ Європи. Разом з тим до Італії щодня й далі прибувають тисячі біженців, які нелегально перетинають Середземне море у пошуках кращого життя.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.