Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вечірній Львів

kita.com.ua

Понеділок, 15 червня 2015, 17:20

У Львові впроваджують систему моніторингу енергоресурсів у бюджетній сфері

вечірній Львів

До кінця 2015 року проект uMuni, що дає можливість збору, аналізу та візуалізації даних щодо споживання енергоресурсів в режимі онлайн, планує охопити всі муніципальні будівлі Львова.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради. 

Департамент економічної політики Львівської міськради запровадив систему щоденного енергомоніторингу за допомогою програмного забезпечення uMuni.com.

На цьому етапі проекту охоплено будівлі 3 районних відділів освіти Львова, на стадії впровадження – ще 3 відділи освіти, заклади управління охорони здоров’я та будівлі райадміністрацій міста.

До кінця 2015 року заплановано охоплення всіх муніципальних будівель міста.

«Маючи інформацію про реальний стан споживання всіх енергоресурсів в установі, ми можемо не тільки контролювати ефективність використання енергоресурсів, але й адекватно оцінювати можливості використання альтернативних видів енергії в кожному конкретному випадку», – зазначила начальник відділу енергоменеджменту міськради Іванна Гаврилко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.