Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Зустріч Юрія Підлісного з представниками ЛДФА та ЛНУ

loda.gov.ua

Понеділок, 15 червня 2015, 17:55

ЛДФА чекає на рішення Міносвіти освіти щодо приєднання до ЛНУ ім. Франка

Зустріч Юрія Підлісного з представниками ЛДФА та ЛНУ

Міносвіти має відповісти на лист голови профільного комітету ВРУ щодо мотивації рішення про реорганізацію Львівської державної фінансової академії.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні, 15 червня, заступник голови Львівської ОДА Юрій Підлісний зустрівся з представниками Львівської державної фінансової академії та ЛНУ ім. Івана Франка. Сторони обговорили питання реорганізації фінансової академії і умови приєднання їхнього навчального закладу до ЛНУ.

Юрій Підлісний розповів, що зараз очікується відповідь від Міністерства освіти і науки на лист голови профільного комітету Верховної Ради України, народного депутата Лілії Гриневич щодо мотивації рішення про реорганізацію.

«Ми повинні розглядати два варіанти розвитку подій: або скасування рішення Кабінету міністрів України, або реорганізацію навчального закладу. У випадку приєднання фінансової академії до ЛНУ потрібно зробити так, щоб цей процес був  максимально зрозумілим для професорсько-викладацького складу і студентів. Також потрібно налагодити нормальний діалог і співпрацю між навчальними закладами та розвіяти усі страхи чи побоювання», - заступник голови Львівської ОДА Юрій Підлісний.

Нагадаємо, минулого тижня студенти Львівської державної фінансової академії пікетували проти приднання до ЛНУ ім. Івана Франка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.