Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

http://n.kurbas.lviv.ua

Четвер, 28 червня 2012, 10:43

Заслужений артист України відмовився дякувати державі і уряду за нагороду з огляду на низьку зарплату

Актор Львівського академічного театру ім. Леся Курбаса Олег Цьона, якому було присвоєно звання заслуженого артиста України, у виступі  під час урочистостей з нагоди Дня Конституції відмовився дякувати за високу наголоду державі та уряду, адже вважає, що зарплата акторів державних театрів є надзвичайно низькою, отож саме такою є й реальна оцінка заслуг акторів з їхнього боку.       

«Я вдячний за визнання публіки. Державі, закону, уряду, який так оцінює роботу заслуженого артиста в муніципальному, але академічному театрі, на жаль, я дякувати не можу, опираючись на розмір зарплат, яким оцінюють нашу роботу», - сказав актор зі сцени Лвьівського оперного театру, в якому відбувались урочистості і проходило нагородження. 

Голова Львівської ОДА Михайло Костюк, який нагороджував Олега Цьона, засміявся після слів актора разом із залом.

Нагадаємо, вчора, 27 червня, у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької відбулась 28 Урочиста Академія з нагоди 16-ї річниці Конституції України. В ній взяли участь голова Львівської ОДА Михайло Костюк, голова Львівської облради Олег Панькевич, міський голова Львова Андрій Садовий та представники громадськості.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.