Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

рельсобус

911sevastopol.org

Середа, 17 червня 2015, 13:22

Замість залізничних потягів – рейкові автобуси

рельсобус

Укрзалізниця планує замінити неприбуткові залізничні маршрути рельсобусами.

Про це повідомляє Інтерфакс.

Укрзалізниця вивчає можливість заміни неприбуткових маршрутів поїздів рейковими автобусами на умовах співфінансування з місцевими органами влади.

«Це дуже хороший варіант. Експеримент був вдалим у цьому плані в Криму, коли був закуплений польський автобус у співфінансуванні 50/50 з місцевою радою. Така можливість була б оптимальною і правильною», – повідомив директор із реформування, корпоративного управління і майнової політики Укрзалізниці Євген Кравцов.

За його словами, в новій моделі роботи необхідно відобразити ситуацію, коли місцеві ради розумітимуть: якщо вони хочуть забезпечити певні маршрути для своїх виборців, то, ймовірно, варто не ганяти п’ятивагонний потяг (а іншого просто може і не бути) на малонаселеному маршруті, а розглянути варіант фінансування на умовах 50/50 покупки таких рейкових автобусів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.