Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кабмін

http://utmlviv.gov.ua

Четвер, 28 червня 2012, 11:20

Захарченко призначив начальником УМВСУ на Львівській залізниці Олександра Демидова

Міністр внутрішніх справ України генерал внутрішньої служби Віталій Захарченко своїм наказом призначив начальником Управління МВС України на Львівській залізниці полковника міліції Олександра Демидова. Про це повідомляє підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

 

Вчора, 27 червня, заступник міністра внутрішніх справ України генерал-майор міліції Віктор Ратушняк представив особовому складу нового керівника Управління МВС України на Львівській залізниці полковника міліції Олександра Демидова. 

Віктор Ратушняк висловив також подяку попередньому начальнику Управління генерал-майору міліції Олексію Костенко. 

Начальник Управління МВС на Львівській залізниці Олександр Демидов подякував Міністру внутрішніх справ України Віталію Захарченку за надану довіру у керівництві підрозділом та запевнив, що особовий склад транспортної міліції і в подальшому буде стояти на сторожі правопорядку та захисту прав та свобод громадян.

Полковника міліції Олександра Демидова привітали керівники правоохоронних структур Львівщини та Державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.