Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зуб

Четвер, 18 червня 2015, 16:27

Садовий гострить Зуба на Верховну Раду

Володимир Зуб

«Самопоміч» підтримала кандидатуру Володимира Зуба на виборах в окрузі №205 у Чернігові.

Про це повідомляє політична партія «Об'єднання «Самопоміч».

«Самопоміч» висуватиме Володимира Зуба на проміжних виборах народного депутата у Чернігові, які пройдуть 26 липня 2015 року.

«Практика запрошення до Львова управлінців з інших міст спрацювала у багатьох випадках, але Володимир Зуб – це одне з тих кадрових рішень, яке вважаю особливо вдалим. Вірю, що він готовий послужити на новому рівні і громаді свого рідного міста, і справі медичної реформи у парламенті», – заявив лідер Об’єднання «Самопоміч», міський голова Львова Андрій Садовий.

Володимир Зуб родом із Чернігівщини, працював хірургом та заступником головного лікаря Чернігівської обласної лікарні. Згодом міський голова Львова Андрій Садовий запросив його на роботу до Львова.

З 2006 року по сьогодні займає посаду керівника управління охорони здоров’я Львова.

«Ми маємо бідну медицину, неврегульовані відносини між пацієнтом та лікарем, занепалу медичну науку. Ми увіпхнули радянську медичну систему в капіталістичну економіку, і всі бояться навіть приступити до її реформи на національному рівні. Я маю велике бажання передати досвід розвитку місцевого самоврядування, який отримав за ці роки роботи у Львові, своєму рідному місту Чернігові», – повідомив Володимир Зуб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.