Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

податкова Львівщини

uk.wikipedia.org

П'ятниця, 19 червня 2015, 12:53

На Львівщині фірма намагалися приховати понад 500 млн грн ПДВ

податкова Львівщини

Викрито махінації з ПДВ однієї з фірм Львівщини на суму понад 500 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Львівські податківці викрили несплату до бюджету податку на додану вартість в сумі понад 500 млн грн службовими особами одного з підприємств, яке здійснювало діяльність у сфері сільського господарства.

Оперативники встановили, що службові особи цього підприємства, з метою набуття статусу сільськогосподарського, підробили договори оренди з представниками сільських і селищних рад на території 8 областей України про нібито оренду сільськогосподарських угідь та збір урожаю.

"Перебуваючи на спеціальному режимі оподаткування діяльності у сфері сільського господарства, ділки відображали у податковій звітності завищені обсяги реалізації власно вирощеної продукції, оскільки сума ПДВ, яка підлягала перерахуванню до бюджету залишалась в розпорядженні такого недобросовісного суб’єкта господарювання. Внаслідок такої протиправної діяльності, держбюджет зазнав колосальних втрат", - йдеться у повідомленні.

Наразі відкрито кримінальне провадження та здійснюється досудове розслідування.  

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.