Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

маршрутки

gktb.org

П'ятниця, 19 червня 2015, 18:08

Львівські депутати проти закупівлі маршруток через АТП №1

маршрутки

Із бюджету розвитку Львова вилучили питання про закупівлю нових маршруток через АТП №1 та ремонт пр. Червоної Калини.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради

Сьогодні, 19 червня, на сесії Львівської міськради депутати проголосували за внесення змін до переліку об’єктів, видатки на які цьогоріч будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку Львова.

Під час розгляду питання депутати запропонували вилучили з проекту ухвали кошти, призначені на ремонт пр. Червоної Калини та закупівлю нових автобусів для міста через АТП №1.

Проте міський голова Львова Андрій Садовий заначив, що місту необхідні нові автобуси і ремонт пр. Червоної Калини.

"Цьогоріч ми робимо дуже великий об’єм робіт по трамвайній колії. І було б нелогічно, роблячи її через пр. Червоної Калини, не відремонтувати сам проспект. Щоб відремонтувати дорогу там повністю, потрібно орієнтовно 90 млн грн. Зараз є важливим ці 20 млн грн залишити, оголосити тендер, ввійти в процес, а вже після першого півріччя можна буде додати необхідну кількість коштів, якої бракує", – повідомив міський голова Андрій Садовий.

Нагадаємо, у Львові тривають роботи з будівництва трамвайної лінії до житлового масиву "Сихів". Наразі на вул. Стуса розпочали будівництво колектора, вартість якого складає 17 805 585,37 євро.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.