Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

цегла

from-ua.com

Вівторок, 23 червня 2015, 11:08

У Львові під час будівельних робіт смертельно травмувався чоловік

цегла

19 червня Франківський райвідділ прокуратури Львова розпочав досудове розслідування смертельного травмування працівника під час виконання будівельних робіт по вул. Пулюя у Львові.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

У зв'язку зі смертельним травмуванням працівника під час виконання будівельних робіт по вул. Пулюя у Львові за ч.2 ст. 272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людини) 19 червня, Франківський райвідділ органів внутрішніх справ у Львові розпочав досудове розслідування.

Також, з’ясовано, що під час вивантаження краном цегли на 5 поверх будинку будматеріали з піддону висипались на молодого чоловіка, внаслідок чого він втратив рівновагу та впав.

У результаті потерпілий отримав смертельні травми.

Слідство у вказаному кримінальному провадженні триває та перебуває на контролі прокуратури Франківського району Львова.

Зазначається, що санкція даної статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.