Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Анатолій Гриценко

Четвер, 25 червня 2015, 14:00

Тарифи можна знизити вдвічі – Анатолій Гриценко

Анатолій Гриценко

Анатолій Гриценко у Львові на зустрічі з громадскістю розповів про можливість зниження тарифів та недієвість Мінських домовленостей.

Вчора, 24 червня, відбулась зустріч лідера партії «Громадянська позиція» з громадськістю Львова.

Анатолій Гриценко розповів, що у громадян є можливість вдвічі знизити тарифи на комунальні послуги, а саме, провести ревізії нафтогазових свердловин, встановити лічильники на газ та воду, прибрати монополію теплокомуненерго та водоканалів.

«Переговори які проводяться у Мінську не дадуть ніяких результатів за жодних умов, тому що за столом переговорів сидять Росія, ДНР і ЛНР, – а це Росія, ОБСЄ – це на половину Росія і Кучма, тому цей формат не може бути прийнятним. Прийнятним був Женевський формат, коли за одним столом зібрались Америка, Європейський Союз, Україна і Росія» – зазначив лідер партії Анатолій Гриценко.

На питання про те, як президенту Петру Порошенко поновити довіру громадян, Анатолій Гриценко зауважив:

«Президенту необхідно продати свій бізнес, як він і обіцяв, продати фабрику в Ліпецьку і частину грошей віддати у зону АТО – після цього рейтинг Президента одразу підніметься. Він не має показувати фіктивних засідань, а просто взяти і посадити Клюєва, Єфремова та інших».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.