Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

посвідчення ЛМР

Четвер, 25 червня 2015, 12:44

Кенігштейн став новим радником Садового

посвідчення ЛМР

Ілля Кенігштейн став позаштатним радником міського голови Львова з інновацій та інвестицій.

Про це повідомив Ілля Кенігштейн на своїй сторінці у Фейсбуці.

"На початку червня я прийняв пропозицію мера Львова Андрія Садового, ставши позаштатним радником з інновацій та інвестицій. Це сталося в результаті ряду ініціатив, пов'язаних із нашим спільним бажанням розпочати культурне та технологічне перетворення міста у центр творчого підприємництва України", - повідомив підприємець з Ізраїлю, директор з розвитку бізнесу в LR Group Ілля Кенігштейн.

За його словами, сьогодні Львів є одним з найпрогресивніших міст в Україні з чіткою стратегією розвитку, яка, серед іншого, орієнтована на використання сучасних ІТ-рішень у різних сферах суспільного життя: освіта, здоров'я, енергетика, транспортна інфраструктура, системи адміністративних послуг, туризм.

"У се це ми плануємо запровадити, використовуючи досвід та знання, в першу чергу українських та міжнародних інноваційних компаній, для створення сучасних інформаційних систем, які відповідають європейським та міжнародним стандартам", - розповів Ілля Кенігштейн.

Нагадаємо, нещодавно позаштатним радником міського голови Львова з питань новітніх технологій стала Яніка Мерило, колишній радник міністра економічного розвитку і торгівлі України Айвараса Абромавичуса.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.