Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Луценко

Четвер, 25 червня 2015, 18:21

На виборах БПП може об'єднатися з Народним фронтом

Юрій Луценко

Партія Блок Петра Порошенка проведе переговори про спільну участь у місцевих виборах із Народним фронтом та Народним рухом України.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Я б назвав ідеологію для об’єднання республіканською. Вона історично близька українському народові, у своїй основі опирається на самодостатність вільного громадянина, котрий робить ставку на свою сім’ю і свою громаду. Це ідеологія активного середнього класу. На цій основі й треба збирати воєдино правий центр», – розповів голова партії «Блок Петра Порошека «Солідарність» Юрій Луценко.

За словами політика, тривають переговори про спільну участь у виборах із Народним фронтом та Народним рухом України. Рішення про спільний похід на вибори з партією УДАР ще не прийнято.

Нагадаємо, що Верховна Рада ухвалила в 1 читанні законопроект про місцеві вибори, згідно з яким обласні, міські і районні ради обиратимуть за пропорційною системою з відкритими списками.

Також, депутали львівської облради звернулися до Президента України та Верховної Ради щодо ситуації із законами про місцеві вибори

Місцеві вибори в Україні заплановані на 25 жовтня 2015 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.